Yemek Dağıtımı

FAKİRHANE İNSANİ YARDIM VAKFI OLARAK Afrika , orta afrika bölgesi Çad, Kamerun, Mali, Madagaskar,Gabon gibi ülkelerde Açlık ve Ölümle mücadele eden yetim ve yoksul aileleri bir nebzede olsa mutlu etmek sevinçlerine ortak olmak adına aile ve çocuklara yemek dağıtımında bulunuyoruz.

Afrika’da yaşanan açlık sorunlarına destek olmak için Yetimi yoksulu gözetenler derneği yemek dağıtımı ile birçok ihtiyaç sahibine ulaşmaktadır. İnsanların sağlıklı bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için günlük belirli miktar besin tüketmek zorundadırlar. Bu sebeple Afrikada açlık sorunları yaşayan çocuklara yemek dağıtımı yaparak destek olmaktayız.Bağışçıların yardımlarını ihtiyaç sahiblerine ulaştırmak için kesmeden çalışmalarına devam etmektedirler.

Afrika bölgelerinde yetim ve yoksul ailelere yönelik gıda yardımı çalışmalarımızdan biri olan yemek dağıtımları bağışcılarımızın desteği ile hergün sürmektedir.Kıtlık ve kuraklığın kol gezdiği kara kıta Afrikada gıda ihtiyaçları gün geçtikçe artmaktadır.Üretimin az olduğu ihtiyacın fazla olduğu bölgede bağıicılarımız sayesinde,

FAKİRHANE İNSANİ YARDIM VAKFI olarak Afrika , orta afrika bölgesi, Çad, Kamerun, Mali, Madagaskar,Gabon bölgesinde, Açlık ve Ölümle mücadele eden yetim ve yoksul aileleri bir nebzede olsa mutlu etmek sevinçlerine ortak olmak adına aile ve çocuklara ekmek dağıtımında bulunuyoruz

Sizlerde kendi adınıza ve yakınlarınız adına online yemek bağışında bulunabilirsiniz. Yemek Bağışlarınızı Afrikada 1-2 gün içerisinde ihtiyaç sahiblerine ulaştırıyoruz.

Yemek Dağıtımlarımız anında adınızın da okunduğu video ve fotoğrafları whatsapp üzerinden tarafınıza gönderiyoruz... Yemek Dağıtımlarınızı Bölge Şartlarına Göre Yetim Çocukların Bulunduğu Yetimhane lere, Okullara, köylere ve İhtiyaç Sahibi Kimsesizlere Ulaştırıyoruz.

Yemek dağıtım maliyetleri :Her Bölgede dağıtım Maliyette Değişiklik Gösterebiliyor, Asya ve Afrika Çad Bölgesinde yekmek dağıtım Maliyetleri 1 kişilk yemek dağıtımı 80 Türk Lirası Olarak Belirlenmiştir.Bir seferde Kendi adınıza veya yakınız adına duzenlenen pankart ile en az 10 kişilk yemek dağıtımı 800 Türk lirası bedelle dağıtım yaptırabilirsiniz.

Bu Bağışı Dilerseniz Tümüyle Yapabilir Veya istediğiniz kadar bağışta bulunabilirsiniz.

VAKIFIMIZIN Web Sitesi Üzerinden Bizler İle İletişime Geçebilir, Online Bağış Bölümünden Yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz.